dimarts, 3 de juny del 2014

ebook, en mi no hi ha res


En mi no hi ha res, nou ebook a la col·lecció digital de Biblioteca del Núvol


 Aquesta entrada del bloc va dedicada a les noves tecnologies, concretament a l'ebook o al llibre digital que, al meu parer, ha canviat la forma de llegir com també ha fet evolucionar el mercat editorial. És important que s'aposti per aquest format perquè, després d'aconseguir l'aparell, la lectura de llibres es fa més econòmica. Podem tenir emmagatzemats molts llibres en poc espai i, aquests, són més barats.
Parlant de ebooks hem de comentar que fa uns quants dies ha Núvol publicà un nou llibre digital de Sebastià Perelló, En mi no hi ha res. De fet, aquesta obra es presentà a Palma el passat 28 de maig a l'edifici Ramon Llull de la Universitat de les Illes Balears i a Can Alcover. En mi no hi ha res és el vuitè volum de la col·lecció digital Biblioteca del Núvol, que us podeu descarregar de franc des de Núvol.


Sebastià Perelló és un escriptor mallorquí. De fet, va néixer a Costitx el 1963. Ha publicat els reculls de contes Exercicis de desaparició (Premi Bearn de l'any 1999) i Mans plegades, publicat a l'Editorial Empúries el 2004. L'any 2007 apareix el seu primer llibre de poesia, La set. Sebastià Perelló és antologat a Combats singulars. Antologia del conte contemporani, a cura de Manel Ollé i publicat a Quaderns Crema l'any 2007. L'any 2008 publica la novel·la Pèls i senyals i el 2010 apareix Percaceries, el segon volum de poesia que ha publicat fins al moment. També és autor de treballs de crítica literària com el pròleg de la traducció al romanès d'Illa Flaubert (2007), de Miquel Àngel Riera. Col·laborà també amb un article sobre Bearn de Villalonga, al recull Carrers de frontera. Passatges de la cultura alemanya a la cultura catalana, a cura d'Arnau Pons i Simona Škrabec, presentat a Frankfurt, o a l'estudi preliminar de La filla de mar, de Guimerà (2008). Realitza lectures crítiques sobre Rodoreda, Biel Mesquida, Arnau Pons, Antònia Vicens o Gabriel Galmés, entre d'altres.

Enguany apareix publicat el seu primer llibre en format digital, En mi no hi ha res, assaig literari que posa en comunió dues novel·les que comparteixen la virtut d’eixamplar les fronteres del gènere: Llefre de tu, de Biel Mesquida i Climent de Josep M. Fonalleras, una novel·la que enguany ha rebut el premi Serra d’Or de la crítica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada